Referenties van onze klanten

De trainingen van Richard van Houten laten je op een directe maar ook op een ontspannende manier nadenken over het functioneren van jezelf én het van team. Een aanrader!
K. Keijman, unitmanager sector Welzijn, Hoornbeeck College Goes

Herkenbaar, goed toepasbaar en praktisch. het is alsof je naar een cabaretvoorstelling kijkt. Daardoor blijft veel hangen. bedankt voor een leuke en inspirerende dag!
S.v.d. Gein, beleidsadviseur Gemeente Wijk bij Duurstede

Veel ideeën opgedaan die ik in de praktijk kan gebruiken. Richard is humoristisch, onderhoudend met veel kennis van zaken.
P. van den Bos, manager ICT, Turien & co Assuradeuren

Deze training heeft onze verwachting overtroffen. niet alleen hebben wij kennis gekregen van verschillende soorten gedrag en persoonlijkheid van gesprekspartners, maar ook van onszelf.
Vervoersmanagement Noord Nederland B.V.

Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen over de training en over de manier van trainen. We hebben een leuke en leerzame dag gehad!
Gemeente Lansingerland

Veel nuttige informatie voor conflictsituaties in 1 dag! Geeft een duidelijke weergave van alle toe te passen methodes, duidelijke voorbeelden.
Waterschap Zuiderzeeland

 

Michiel de Ruyter lezing

Frits de Ruyter, vertelt het schitterende verhaal van zijn voorvader Michiel de Ruyter. Waarom was hij zo succesvol en hoe kunnen we zijn lessen toepassen in de organisaties van nu ......

Mail ons als u interesse heeft in zijn lezing. Wij vertellen u er graag meer over.