layer

STREET SMART

SNEL EN EFFECTIEF

Wie zijn wij?

Bron & Partners is een street-smart organisatie die kwaliteit combineert met snelheid en effectiviteit. Bron & Partners levert trainingen en Speeches op het gebied van Leiderschap, Communicatie, Effectiviteit en Sales.

O.a. Praktisch Leiding geven, Time Management, Effectief communiceren, Creatief commercieel onderhandelen, Beïnvloeden & Overtuigen etc.

Ook leveren wij zeer competente sprekers op andere gebieden. Ontdek onze dienstverlening en laat u verrassen!

neem contact met ons op

Trainers en trainingen

Zowel incompany-, als open trainingen. Maatwerk trainingen of bewezen (zelf ontworpen) succestrainingen als SpeedManagement (effectiviteit), Samenwerken met Moeilijke Mensen, Beïnvloeden en Overtuigen, of onze Salestrainingen.

Wij leveren trainers die enthousiast, levendig en kundig hun stof op u overbrengen. Ze zitten bij ons niet op de bank, maar staan nog steeds dagelijks met hun voeten in de praktijk.

bekijk onze trainingen bekijk onze trainers

Sprekers

Wij leveren sprekers die een bijzonder verhaal hebben en bijzondere achtergronden. Ons doel is steeds om uw doelgroep een memorabel moment te laten beleven waar cabaret, geschiedenis, levenslessen, lessen uit de topsport, gedragswetenschap en economie elkaar kunnen kruisen.

Alles steeds met een link naar úw gewenste boodschap naar het publiek. Geen standaard-praatjes. Voorbereiding door voorgesprekken zijn essentieel voor een mooie, memorabele, maar ook een nuttige bijeenkomst.

meer over sprekers

Tevreden klanten

Bron & Partners bedient een breed scala aan klanten binnen de grote diversheid aan sectoren, hieronder een kleine selectie: