Ingrid Heemskerk

Thema: "Optimalisatie vanuit Energie"

In haar aanpak maakt Ingrid gebruik van haar jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening als onder andere manager, HR consultant en trainer. Daarnaast heeft zij kennis van en ervaring in agile transities; hoe ga je hiermee om vanuit een management perspectief?

Ingrid Heemskerk is energiek, verbindend en daadkrachtig. Ze heeft een positieve kijk en mag graag een “gezonde dosis humor” inzetten in de interactie.  Ingrid heeft een jarenlange managementervaring in de financiële sector. Sind begin 2017 heeft zij haar eigen bedrijf waarin “optimalisatie vanuit energie” centraal staat.

Ze heeft veel managers, medewerkers en teams gecoacht in ontwikkeling en naar betere resultaten. Daardoor is de overtuiging gegroeid dat een hogere klanttevredenheid, een hogere medewerkerstevredenheid en betere resultaten hand in hand met elkaar gaan.

Maar hoe doe je dat dan; hogere medewerkerstevredenheid bewerkstelligen? Vaak is er een functieprofiel en zijn er bepaalde verwachtingen. Je mag je ontwikkelen op de door de organisatie gewenste competenties en kunde. Maar bereik je daarmee je optimale resultaat?

Door o.a. toepassing van coaching vanuit de positieve psychologie, geënt op energie, is de kans dat je gaat excelleren groot. Die sterke punten benutten waar je optimaal energie van krijgt, brengt mogelijkheden, is positiever en meer oplossingsgericht. Dit maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk en betrokkenheid en een optimale prestatie.

Een medewerker die excelleert, zorgt voor een meer tevreden klant. Uiteindelijk zal dit zijn weerslag vinden in de resultaten.  Voor een bedrijf een interessante wending in ontwikkeling van medewerkers; welke kwaliteiten heb je al in huis en maak je hiervan al optimaal gebruik. Werken vanuit autonomie en energie.