Tineke Verburg

Tineke Verburg. Onze Media Training ‘ Soepel omgaan met de media’ verzorgen wij in samenwerking met Tineke Verburg Media Training en Presentaties.

Tineke Verburg over Media Trainingen:

"Als ik nu beelden zie van twintig jaar geleden moet ik glimlachen. Daar zat ik voor de camera als omroepster voor de toen nog jonge TROS. Duidelijk was dat ik me nog niet helemaal op mijn gemak voelde, maar gaandeweg ging het beter. Ik groeide er als het ware in. In de laatste vijftien jaar begeleidde en coachte ik binnen de TROS de omroepsters, nieuwe presentatietalenten en verslaggevers. Daarnaast trainde ik mensen uit het bedrijfsleven en de politiek.

Kortom, presentatie en coaching werd meer en meer mijn vak en uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om wat meer uit de spotlights te treden, en me meer toe te leggen op het adviseren van anderen. Daarom heb ik ook de docentenopleiding aan de Media Academie gevolgd.

Geen hoogdravende communicatietheorieën maar vooral een praktische en persoonlijke training. Een training gebaseerd op meer dan twintig jaar media-ervaring, waar u werkelijk wat aan heeft”.