Annette Aarts

Annette Aarts draagt als trainer en coach bij aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Zien dat bij mensen het kwartje valt en hoe hun nieuw verworven inzicht en gedrag hen effectiever en succesvoller maakt, maakt dit werk voor Annette zo boeiend en betekenisvol.

Voordat zij in 2009 als zelfstandig trainer en coach startte heeft Annette vanuit Mans Adviesgroep organisaties in de profit- en nonprofit sector ondersteund bij cultuur- en gedragsverandering.

Na jaren als communicatiemanager en woordvoerder bij AkzoNobel en UMC Utrecht te hebben gewerkt, heeft Annette de switch gemaakt naar het boeiende werkveld van de psychologie van de mens in de organisatie.
Het perspectief van waaruit zij met mensen, teams en organisaties werkt is de Transactionele Analyse. Annette werkt ervaringsgericht.

Door denken, doen en voelen te integreren krijgen haar cliënten nieuwe inzichten en opties om situaties effectief tegemoet te treden. Training en coaching is voor Annette geslaagd als haar klanten zich nieuwe gedragspatronen eigen hebben gemaakt waarmee ze met meer gemak en plezier hun doelen bereiken.