Training: Zakendoen met Bach, Brahms en Beethoven

Een programma met entert(r)ainer Richard van Houten en Pianist Jan Vayne.

De muzikale improvisaties van Jan gecombineerd met de Powerspeech van Richard geven u inspiratie om de fun en effectiviteit van uw werk naar een hoger niveau te brengen. De link tussen het luisteren naar klassieke muziek en flow-management wordt duidelijk. Richard legt u uit hoe Jan uw brein prettig beïnvloedt en hoe u deze kennis en ervaring kunt inzetten in uw dagelijks werk om méér gedaan te krijgen van anderen, maar ook van uzelf. “Zakendoen met Bach, Brahms en Beethoven!: Het is de toon die de muziek maakt!

Je kunt natuurlijk zaken doen op uitsluitend rationele gronden. Goed voorbereid, zonder fouten te maken, maar zonder aanzien des persoons. Alleen het snelle resultaat en het grote geld telt. Maar komt uw klant terug? Wil hij graag meer zaken met u doen?

Richard van Houten en Jan Vayne laten u aan de hand van muzikale- en praktijkvoorbeelden zien en horen hoe emotie een belangrijke rol speelt in het uiteindelijke resultaat. Hoe goed voorbereide zaken extra profijt opleveren als de emotie hand in hand gaat met de ratio.

Richard woelt in de zaal de emoties los. Hij laat het publiek voorbeelden noemen, die Jan Vayne al improviserend vertaalt in bekende melodieën.

Richard laat op zijn bekende manier zien en horen hoe u met behulp van emotie van een klant een relatie maakt, of hoe u het beste uit uw medewerkers haalt. Jan Vayne laat het u beleven. Daardoor is de betrokkenheid hoog! Zakendoen is emotie!

Kortom, een compleet en ludiek en programma met een duidelijke boodschap. De combinatie Richard van Houten / Jan Vayne staat borg voor een spraakmakend evenement, waarbij de emoties spontaan opwellen. Met dit niet alledaagse duo raakt u bij uw gasten een gevoelige snaar. Ze praten er nog lang over na!

Kosten

Kosten
Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op voor een passende offerte.