Prettig omgaan met Moeilijke Mensen

Lastig gedrag counteren

      
Hoe spant u moeilijke mensen voor uw kar?   
Herkent u ze?
Moeilijke mensen komen overal voor. Meestal verdient het de voorkeur om ze te ontwijken of negeren. In werksituaties is dat echter moeilijk.
Samenwerken vereist nu eenmaal veel onderling contact en kan zenuwslopend zijn, als zich problemen tussen mensen voordoen. En die zijn er al snel met mensen die een gebruiksaanwijzing hebben. In feite onnodig, want samenwerken met moeilijke mensen is eenvoudig te leren.
Om u daarbij te helpen, krijgt u in één dag alle vaardigheden in handen om effectief om te gaan met  de psychologische aanvallen en valstrikken op de hedendaagse werkvloer. Van wie kunt u die bijvoorbeeld verwachten?
• De sluipmoordenaar; lijkt aardig, is onverwacht gemeen. Zoekt zwakke punten om toe te slaan. Manipuleert met maar één doel; u gebruiken.
• De kleine dictator; sterk autoritair en intimiderend. Vernedert en kleineert, liefst in het bijzijn van anderen.
• De alweter; claimt alles beter te weten, heeft alles al meegemaakt. Negeert uw inbreng t.b.v. eigen ego. Stapt nooit van zijn mening af.
• De zwijger; houdt kennis voor zich. Geeft geen mening, is niet te peilen. Kan zich onverwacht tegen u keren.
• De muggenzifter; mopperaar die alleen maar let op details. Belemmert nieuwe ontwikkelingen. Ziet vele fouten bij anderen, maar is zelf perfect.
• De uitsteller; zegt ja en doet nee. Houdt u aan het lijntje met de meest uiteenlopende excuses. Vermijdt actie, als het toch moet de veilige weg.
• De zwartkijker; gaat altijd uit van het negatieve en trekt u er graag in mee. Verzamelt tegenslagen om u te overtuigen.
In dit boekje behandel ik alle mogelijke typeringen. Je krijgt inzicht in gedragspatronen en je ontwikkelt effectieve reacties voor moeilijke situaties. Je weet dus waar je aan toe bent. Daardoor zul je meer ontspannen en zelfverzekerd overkomen; iets waar moeilijke mensen over het algemeen moeite mee hebben.
Zij zullen een ander doelwit zoeken omdat jij niet meer zo eenvoudig bent te beïnvloeden en weet hoe te reageren, zonder mensen tegen je in het harnas te jagen.
Bestellen?
Softcover boekje, 82 pg A5 formaat à € 14,95 (ex btw, ex verzendkosten)
Boekje in Pdf à € 10,95 (ex btw)

Geef hier: boekje MM je gegevens op. En welk soort boekje je wilt ontvangen
(soft cover of als Pdf). En je ontvangt van mij het boekje. En de factuur via de mail.